Vyhlasujeme Aprílovú FOTOVÝZVU

Odfoťte sa pri našich aktivitách a podeľte sa o svoje zážitky.

V aprílovom vydaní Stromáčika nájdete rozprávku o tom, ako zvieratká riešili situáciu s nedostatkom zrážok, k nej samozrejme aj veselé rýmovačky. A čo sme nachystali v seriáli vesmír? Spoznáte planétu Urán, ktorý sa pohybuje celkom odlišne od väčšiny planét a tiež sa často označuje ako ľadový obor. Priemysel vplýva alebo nevplýva na ovzdušie? Vyskúšajte si aj prakticky, či u vás padá kyslý dážď. Zahráte sa dokonca dve hry na žabky, prečítate EQ komiks a mnoho ďalšieho. Vyskúšali ste niektorú z našich inšpirácií na stránke? Alebo ste tipovali v plastovej tipovačke, vyskúšali si vyrobiť farebné chlpaté brmbolce podľa nášho návodu či žabí pozdrav? Množstvo nápadov, a nielen vodných nájdete aj vo vydaní Stromáčika pre najmenších - VODNÝ SVET, napríklad výrobu lode, pokusy o kolobehu vody alebo životný cyklus žaby. Zacvičíte si, pripravíte uhorkové loďky alebo sa zamyslíte nad vodou ako živlom.

Ukážte nám, kde a s kým ste naše aktivity realizovali. Rovnako privítame fotky, videá a dokumentáciu o tom, ako ste si vyrobili lesného ducha Stromáčika. Fantázii sa medze nekladú, a preto sa potešíme Stromáčikom prírodným, látkovým, kamienkovým a všelijakým iným. Ďalšou možnosťou je ukázať nám, ako pracujete s tvorivými zošitmi, Dokresľovačkami, Kamienkovou čítankou, či Kľúčmi na určovanie rastlín a živočíchov. 
Zapojte sa do súťaže pre všetkých a získajte peknú cenu.

Fotografie s krátkym popisom, prosíme nahrať na našu stránku do 30. 4. 2022 do sekcie Súťaže. Tešíme sa na všetky.

Táto súťaž ostáva aj v apríli otvorená pre členov i nečlenov Klubov Stromu života. Nečlenovia môžu na nahratie fofografií využiť bezplatný registračný formulár.

Podobné články