Stromáčik pre najmenších - NEŽIVÁ PRÍRODA

Tvorivý zošit na rozvoj osobnosti pre deti už od 2 rokov.

Ďalší tvorivý zošit Stromáčik pre najmenších na tému NEŽIVÁ PRÍRODA pre najmenšie deti. Veku čitateľov sa prispôsobil aj formát (A4) a otočenie strán. Samozrejmosťou je priradenie všetkých aktivít ku konkrétnym kompetenciám, ktoré u dieťaťa rozvíjajú.

Súčasťou obsahu je ilustrovaná rozprávka upravená do formy japonskej divadelnej techniky kamishibai. Z čítania sa tak razom stane úžasné interaktívne divadlo. Nezabudli sme ani na zvieratko, v tomto vydaní vám predstavíme korýtko riečne. Okrem toho tu nájdete množstvo zaujímavých aktivít a hier súvisiacich s neživou prírodou. Spolu spoznáme tajomstvo života tohoto záhadného tvora. Hry a tvorenie s kameňmi rozšíri vaše umelecké cítenie a podporí kreativitu. Množstvo bádaní, pokusov a objavovania vás prevedie ríšou neživej prírody, ktorá vás istotne zaujme. takže všetky doma alebo v škôlke bez váhania vyskúšajte. Pochutnáte si na receptoch z vesmíru a naučíte sa takto hravo aj jednotlivé fázy Mesiaca. Isto sa zabavíte tiež pri hľadaní rozdielov, cvičení či hľadačke "Spy game" alebo vyfarbovačke s korýtkom podľa vašej fantázie. Okrem toho sme pripravili zábavnú básničku a veršované hádanky.

Celý zošit má rozsah 20 strán a zdobia ho výlučne originálne autorské ilustrácie. Pri jeho tlači používame 100% recyklovaný papier, ktorého výroba je CO2 neutrálna, nepoužívajú sa pri nej optické zjasňovače a bielenie chlórom. 

https://stromzivota.sk/akademia/envishop/produkt/stromacik-pre-najmensich-neziva-priroda

Podobné články