SEV Dropie otvorí brány do zážitkového parku 15.6.2020

Milí návštevníci a milovníci prírody, srdečne vás očakávame v pracovných dňoch od 10.00 do 15.00 hody a každú nepárnu sobotu od 10.00 do 18.00 hod. V tieto dni vám za pomoci Sprievodcu drop Karči rozpovie "Príbeh krajiny" a spomínané soboty budete mať možnosť využiť Lúčny expres (koník Hamvas s vozom a pohoničom) od 16.00, ktorý vás prevedie krajinou Ostrovných lúk. Sprievodca je k dispozícii v slovenskom, maďarskom a anglickom jazyku, v prípade záujmu o lektorovanú exkurziu, je nutné ju 3 dni vopred nahlásiť. Môžete tak urobiť na tel.č. 0915 576296 alebo na sev-dropie@sazp.sk.

Zážitkový areál zároveň ponúka priestory na oddych a potešenie duše, ktoré boli vytvorené vďaka projektu Chute podunajskej prírody SKHU /1601/1.1/258 v rámci Programu spolupráce Interreg V-A Slovenská republika - Maďarsko - altán s trstinovou strechou, vŕbový labyrint, ovocný sad "Zlatá záhrada chutí". O tomto projekte sa viac dozviete na: danubenaturpark.sk

Pri vstupe do areálu, sa, prosím, oboznámte s Návštevným poriadkom SEV Dropie. Okrem iného, veľký dôraz kladieme na separovanie odpadu, fajčenie je dovolené len! na vyhradenom mieste, prítomnosť psov je možná len! na vodítku. Ďakujeme za akceptovanie našich pravidiel. Viac o nás sa dozviete aj na www.dropie.sazp.sk. Tešíme sa na vašu návštevu !!!

Podobné články