Pozvánka na webinár "Ako celoživotne rozvíjať zelené a občianske kompetencie?"

Stretneme sa 30.1.2024 o 14,00 online.

Stretneme sa 30. januára o 14:00 online. Svet okolo nás sa neustále a hlavne rýchlo mení. Ako si udržať krok s 21. storočím? V spolupráci so slovenskými a medzinárodnými partnermi sme realizovali projekt celoživotného vzdelávania pre dospelých s názvom Learning Forward 21, pomocou ktorého vám chceme ponúknuť nové možnosti edukácie a povzbudiť vás, aby ste sa vzdelávali aj v produktívnom veku či na dôchodku. Inšpirujte sa výstupmi projektu Learning Forward 21 a oboznámte sa s možnosťami ako sa efektívne vzdelávať aj v dospelosti v oblasti občianskych a environmentálnych kompetencií. Veď človek sa učí celý život... Projekt bol spolufinancovaný z programu ERASMUS+.

TERMÍN KONANIA: 30. januára 2024 (utorok), 14:00 – 15:30 hod. AKO SA PRIHLÁSIŤ: Na webinár sa môžete záväzne prihlásiť vyplnením online formuláru. Link na pripojenie bude zaslaný zaregistrovaným účastníkom približne 24 hodín pred webinárom.

PROGRAM:
Prečo a ako sa treba vzdelávať aj v dospelosti.
Trendy vo vzdelávaní dospelých.
Čo ponúka web projektu Learning Forward 21.
Vzdelávacie moduly projektu Learning Forward 21.
Modul zelené kompetencie.
Modul projektové myslenie. Diskusia.

Organizátorom webinára sú: Akademia Istropolitana NOVA, Svätý Jur Strom života, Bratislava Ak máte otázky, obráťte sa na nás telefonicky 0948/525885 alebo emailom lenka.gloncakova@stromzivota.sk. Tešíme sa na vás. Webinár je bezplatný a bude trvať približne 60 - 90min. Vaši Stromáci.

foto: cz.depositphotos.com

Podobné články