Kolekcia tvorivých zošitov ROZMANITÉ SVETY

Za zvýhodnenú cenu dostanete naše 4 tvorivé zošity a k nim semienka zdravej rastliny.

Poskytnite svojim deťom dostatok kvalitného čítania, bádania, kreslenia a zábavy. Máme pre vás KOLEKCIU ROZMANITÉ SVETY -  naše 4 nádherné tvorivé zošity Stromáčik pre najmenších - LESNÝ SVETPODZEMNÝ SVETVODNÝ SVET a VZDUŠNÝ SVET za zvýhodnenú cenu. Teraz k nim navyše získate aj zdravý darček - semienka rastlinky, ktorá do vášho jedálnička vnesie mnoho zdravia - štaveľ záhradný. Štaveľ je nenáročná, mrazuvzdorná trvalka, ktorá dorastá do výšky 50 cm. Pestuje sa pre svoje listy, ktoré je možné konzumovať v čerstvom stave alebo ich môžete pridať do šalátov, polievok či omáčok. Štaveľ obsahuje veľké množstvo vitamínov i minerálov a priaznivo pôsobí na tráviaci systém. 

Tvorivé zošity Stromáčik pre najmenších sú určené pre deti od 2 do 5 rokov. Veku čitateľov sa prispôsobili formát (A4) a otočenie strán, pričom samozrejmosťou je priradenie všetkých aktivít ku konkrétnym kompetenciám, ktoré u dieťaťa rozvíjajú.

Súčasťou každého vydania je ilustrovaná rozprávka upravená do formy japonskej divadelnej techniky kamishibai. Z čítania sa tak razom stane úžasné interaktívne divadlo. V každom zošite sa môžete tešiť aj na tradičné na zvieratko mesiaca. Dozviete sa ako a kde žijú, čím sa živia i mnoho zaujímavostí. Zároveň vás čakajú rôzne aktivity a hry súvisiace s témou. V pravidelných rubrikách vás potešíme receptami, cvikmi na zdravé telo, hľadaním rozdielov, hľadačkou "Spy game" alebo obľúbenou vyfarbovačkou. Tvorivý zošit obsahuje vždy aj veselú básničku a veršované hádaniky. 

Každý zošit má rozsah 20 strán a zdobia ho výlučne originálne autorské ilustrácie. Pri jeho tlači používame 100% recyklovaný papier, ktorého výroba je CO2 neutrálna, nepoužívajú sa pri nej optické zjasňovače a bielenie chlórom.

Podobné články