Vyhlasujeme FOTOVÝZVU december 2023

Zapojte sa aj v zime a inšpirujte ostatných.

A máme tu sneh, ľad a teploty pod nulou. Áno, ideálne počasie na pokusy s ľadom, snehom a mrznutím. Tešíte sa? My najviac, lebo nás vždy prekvapíte skvelými nápadmi a inšpirujeme sa navzájom. K tomu nás ešte čakajú Vianoce, takže obrazového materiálu z vašich besiedok, vianočných trhov a milých stretnutí bude isto neúrekom. Čo si vyberiete vy? Vymyslíte si zábavu vonku a odfotíte sa s naším časopisom alebo vyrobeným maskotom?

Ak sa von ísť nedá, prineste si prírodniny dovnútra a skúmajte, pozorujte či bádajte. Alebo sa zamerajte na rozvoj kreativity a vyrobte si Stromáčika - lesného ducha z lesa - nelesa. Na fotky alebo prezentácie sa už všetci v kancelárii veľmi tešíme. Držíme palce, no a hlavne prajeme, aby ste si užili príjemné spoločné chvíle či pokojné Vianoce, a aby ste do nového kalendárneho roka vstúpili tou správnou nohou.

Ako sa teda zapojiť? Súťažné fotky by mali byť tvorivé, objavné alebo vzdelávacie, kde nám ukážete, kam ste vzali so sebou naše časopisy či materiály, ba dokonca aj samotného vyrobeného Stromáčika. Povedzte nám o tom, čo ste skúmali, objavovali, tvorili alebo ako ste sa učili sa vonku. Rovnako sa potešíme fotkám o výpravách do okolia, o ochrane prírody, spoznávaní jej neživej i živej časti. Prípadne sa odfoťte pri práci s Kamienkovou čítankou, Kľúčmi na poznávanie rastlín a živočíchov, knihami, ktoré nájdete v našom Envishope alebo čímkoľvek, čo so Stromáčikom súvisí.

Pravidlá fotosúťaže nie sú vôbec zložité - zapojiť sa môže každý - jednotlivec či skupina.

Fotografie alebo prezentácie nahrajte na našu stránku do sekcie Súťaže s krátkym popisom. Uzávierka je 31. 12. 2023 a potom čakajte na vyhodnotenie. Pre víťazov máme pripravené pekné ceny.

Táto súťaž ostáva otvorená pre členov i nečlenov Klubov Stromu života. Nečlenovia môžu na nahratie fofografií využiť bezplatný registračný formulár.

Objednať predplatné Stromáčika

 

 

Podobné články