Zapojte sa do prieskumu

Pozývame mladých ľudí, učiteľov a pracovníkov s mládežou do krátkeho prieskumu.

V rámci medzinárodného projektu Restoration Academy pozývame mladých ľudí, učiteľov, učiteľky a pracovníkov s mládežou k vyplneniu krátkeho online dotazníku zameraného na mapovenie skúseností s praktickou environmentálnou výchovou, vzdelávaním a osvetou a s aktivitami súvisiacimi s ochranou a obnovou prírody.

Restoration Academy je medzinárodný projekt financovaný z programu EÚ Erasmus+, do ktorého sú zapojené partnerské organizácie z Fínska, Grécka, Holandska a Slovenska (Strom života). Cieľom tohto projektu je:

  • Poskytnúť mládežníckym organizáciám a pracovníkom/pracovníčkam s mládežou odporúčania ako začleniť ochranu a obnovu prírody do neformálneho vzdelávania a dobrovoľníckych aktivít.
  • Inšpirovať mladých ľudí na ich ceste k tomu, aby sa stali aktívnymi občanmi a environmentálnymi lídrami.

Jednou z aktivít projektu je tiež preskúmanie stavu praktickej environmentálnej výchovy, vzdelávania a osvety v spomínaných štyroch krajinách. Práve preto by sme sa radi obrátili ako na mladých ľudí, tak i na učiteľov, učiteľky a ďalších ľudí pracujúcich s mládežou s prosbou o vyplnenie krátkeho online dotazníka. Zameraný je na osobné skúsenosti s účasťou na, respektíve realizáciou praktických aktivít environmentálnej výchovy, vzdelávania a osvety a taktiež praktických aktivít zameraných na ochranu a obnovu prírody. Vyplnenie dotazníka vám zaberie približne 10 minút.

TERMÍN UZÁVIERKY JE 05.01.2024.

ONLINE DOTAZNÍK PRE MLÁDEŽ

ONLINE DOTAZNÍK PRE UČITEĽOV A PRACOVNÍKOV S MLÁDEŽOU

Ďakujeme za každý váš názor.
Vaši Stromáci.

foto: cz.depositphotos.com

Podobné články