Vyhlasujeme FOTOVÝZVU jún 2023

Je to tu. Fotografická súťaž, ktorú vyhlasujeme každý mesiac sa otvára opäť.

Končí sa školský rok a leto klope na dvere. Pri výletoch, cestovaní, kúpaní a oddychu si prelistujte náš časopis. Nachystali sme doň už tradične množstvo prekvapení, čítania, tvorenia, bádania a inšpirácií. Rozprávka z lesa nelesa vás zavedie medzi lesné tvory a príde i Stromáčik - lesný duch. V seriáli o osobnom rozvoji sa zamyslíme nad transcendentnosťou a pridali sme aj aktivitu - zhotovte si cameru obscuru. Zvieratkom, alebo presnejšie hmyzom mesiaca, je šidielko. Že neviete, o čo ide? Prečítajte si júnové číslo a následne sa otestujte v kvíze. Ďalej spoznáte povolania, ktoré sa spájajú s matematikou. Okrem toho máme pre vás množstvo inšpirácií z najnovšieho Stromáčika pre najmenších - Cicavce. Zoznámite sa s medveďom hnedým, dokonca ho objavíte aj v našich receptoch. Na skupinu cicavcov si poriadne posvietime aj v množstve úloh, pri tvorení, cvičení aj trénovaní pozornosti a pamäte. Tešíte sa? 

Potešíme sa všetkým fotkám, s ktorými sa s nami podelíte, najmä tým stromáčikovským, tvorivým alebo i výletovým, kde nám ukážete, kam ste vzali so sebou naše časopisy. Prípadne sa odfoťte pri práci s Kamienkovou čítankou, Kľúčmi na poznávanie rastlín a živočíchov či ďalšími našimi materiálmi. Na vaše skvelé príspevky do súťaže sa už teraz tešíme. Pravidlá máme veľmi jednoduché - zapojiť sa môže každý - jednotlivec či skupina. Odfoťte seba alebo výtvory, nahrajte na našu stránku do sekcie Súťaže s krátkym popisom. Uzávierka je 30. 6. 2023 a potom čakajte na vyhodnotenie. Pre víťazov máme pripravené krásne ceny.

Táto súťaž ostáva otvorená pre členov i nečlenov Klubov Stromu života. Nečlenovia môžu na nahratie fofografií využiť bezplatný registračný formulár.

Objednať predplatné Stromáčika

 

Podobné články