Kuchynský odpad je súčasťou každodenného života a vzniká
v každej domácnosti či reštaurácii. Avšak málokto sa zameriava na
to, aký vplyv môže mať nesprávne zaobchádzanie s kuchynským
odpado...
Naša firma Espik sa okrem zberu kuchynského odpadu
zaoberá aj zberom potravín a výrobkov po záruke. Kedy však už
nie je vhodné dané potraviny konzumovať? Na začiatok si vysvetlíme
roz...
Nesprávna likvidácia použitého kuchynského oleja
a tukov je značným rizikom pre životné
prostredie. „Olejko chráni prírodu“ je výnimočný projekt,
ktorý je určený ...
Posledný septembrový piatok, 29. 9. 2023, patril
už 17. ročníku Noci výskumníkov – jedinečnému festivalu vedy, ktorý
má za cieľ interaktívnym spôsobom šíriť vedecké poznatky a
o...
Ako to už býva dobrým zvykom, na odbore environmentálnej
výchovy a vzdelávania SAŽP sa jesenné obdobie nieslo
v znameníFestivalu
environmentálnej výc...
V dňoch 25.9. – 27.9.2023 prebiehal v našom Stredisku
environmentálnej výchovy Dropie 22. výskumnícky workshop, ktorého
sa zúčastnili žiaci štvrtého ročníka. Žiaci k nám
zavíta...