V EWOBOX-e pribudlo

O EWOBOX sa stará tím ľudí, ktorých vedie vízia spolupráce a sieťovania v environmentálnej výchove. Každý rok sa o krok približujeme k tejto vízii, rozširujeme jeho priestory aj obzory.

Odteraz ewoboxuj priamo na svojom webe, využi prvú pomoc FAQ, začni viesť profi štatistiku. Prečítaj si podrobnejšie o tom, čo všetko do boxu pribudlo:

Iframe

Začleniť stránku EWOBOX-u môžeš do tvojej webovej stránky veľmi jednoducho aj esteticky. Programátor s tým nebude mať žiadny problém. Pošli mu link do sekcie Pre vývojárov.

FAQ

Ako používať, ale aj využívať EWOBOX, sa dozvieš v manuáli, ktorý je spracovaný formou otázok a odpovedí triedených do kategórií: Ciele, Obsah, Užívatelia, Organizácie/Školy, Sieťovanie – pozri obrázok v galérii k článku.

Infomaily

V zmysle GDPR už infomaily nebudú posielané automaticky každému registrovanému užívateľovi. Ak chceš do svojej mailovej schránky dostávať info o tom, čo do EWOBOX-u pribudlo, musíš preto niečo spraviť. Záškrtmi si zasielanie infomailov  vo svojom profile – pozri obrázok v galérii.

Štatistika

Otvárame nový priestor EWOBOX-u. Je to veľký krok k tomu, aby EWOBOX okrem propagácie aktivít, prepájania ľudí a organizácií, spĺňal aj ďalšiu funkciu – zbierať údaje a prezentovať ich dostupným spôsobom tak, aby slúžili na lepšie odpočtovanie, plánovanie, rozhodovanie, ale aj výskum v envirovýchove.

Vybrané formuláre sme preto rozšírili o tieto dobrovoľné položky:

  • Upraviť údaje o organizácii – označenie právnej formy a pôsobnosti organizácie, informácie o zamestnancoch, priestoroch a certifikátoch v kontexte environmentálnej výchovy (pozri obrázok v galérii). Každý rok bude adminovi organizácie doručená notifikácia s výzvou na aktualizáciu údajov.
  • Udalosť – zapísanie štatistiky účastníkov po skončení udalosti (pozri obrázok v galérii), označenie organizácií spolupracujúcich na udalosti. Po skončení udalosti bude autorovi doručená notifikácia s výzvou na zapísanie štatistiky.

Ako sa nám tento priestor podarí vybudovať a do akej miery ho budeš využívať, záleží aj na tebe.

Podobné články