Články

ESPIK a BILLA ukazujú cestu v recyklácii kuchynského oleja v reportáži na TA3

Olejko hlási ďalší úspech a v reportáži televízie TA3 v rámci relácie Dobré správy predstavil spolu so zástupcami firmy ESPIK a BILLA školu, ktorá ide v zbere použitého kuchynského oleja pr...

Prednáška o kuchynskom odpade na základnej škole

Prednedávnom sme absolvovali prednášku na súkromnej základnej škole pre deti prvého aj druhého stupňa. Našim zámerom bolo priblížiť deťom témy ako je tried...

Prečo je dôležitá správna likvidácia kuchynského odpadu?

Kuchynský odpad je súčasťou každodenného života a vzniká v každej domácnosti či reštaurácii. Avšak málokto sa zameriava na to, aký vplyv môže mať nesprávne zaobchádzanie s kuchynským odpado...

Je rozdiel medzi „minimálnou trvanlivosťou“ a „dátumom spotreby“?

Naša firma Espik sa okrem zberu kuchynského odpadu zaoberá aj zberom potravín a výrobkov po záruke.  Kedy však už nie je vhodné dané potraviny konzumovať? Na začiatok si vysvetlíme roz...