Vzdelávanie spotrebiteľov k podpore obehovej ekonomiky

Asociácia spotrebiteľských subjektov Slovenska pripravila cyklus piatich informačno-vzdelávacích videí, ktorých cieľom je rozširrovanie   informácií o nových modeloch spotrebiteľského správania v obehovej ekonomike.

 

Videá sú adresované učiteľom, ale aj širokej spotrebiteľskje verejnosti,  aby prispeli  k prijatiu nových modelov správania a  prírodné zdroje našej Zeme sa naďalej využívali, dostávali do obehu  a nemenili na odpad, ktorý končí na skládkach alebo v spaľovniach. 

Obsahom video-vzdelávania sú témy: Bezobalové nakupovanie; Environmentálna značka alebo klamlivá reklama;  Producenti  nových modelov spotreby; Z farmy na stôl ; Energetické spoločenstvá.

Pre učiteľov, ktorí sa chcú dozvedieť viac o zmenách spotrebiteľského  správania v Obehovej ekonomike  sú   spracované doplňujúce  učebné zdroje a stručný obsah  témy  v PowerPointovej prezentácii.  Získajú  zároveň zaujímavé informácie a odporúčania  na  úspešných jedincov  a  spoločnosti, ktoré v súčasnosti  napĺňajú  princípy  obehovej ekonomiky.   

Podobné články