Vyhlasujeme marcovú FOTOvýzvu

Je tu jar a s ňou aj nové kolo plné jarnej zelenej. Poďte von, inšpirujte sa Stromáčikom, tvorte, hrajte sa a bádajte.

A do našej fotovýzvy o tom fotky alebo prezentácie posielajte. Potešíme sa najmä tým stromáčikovským, tvorivým alebo i výletovým, kde nám ukážete, kam ste vzali so sebou náš časopis. Ukážte nám teda, ako využívate aktivity z marcového čísla časopisu Stromáčik alebo z nového Stromáčika pre najmenších - OBOJŽIVELNÍKY. Vyskúšajte napríklad, čo pocítite pri žutí určitých potravín, zahrajte si našu outdoorovú jarnú hru alebo zistite podrobnosti o hmyze mesiaca, ktorý ste možno naživo ani nevideli, ale isto počuli. V aktivitách na stránke zasa nájdete nápady ako zábavné tkanie, pocestujete si takmer okolo sveta, zoznámite sa s vodnými plazmi a mnoho iného. Zo Stromáčika pre najmenších spomenieme napríklad výborné a vtipné recepty, cyklus obojživelníka z odpadového materiálu, cviky obojživelníkov a množstvo nápadov či inšpirácií. Bude toho ozaj veľa inšpiratívneho.

Prípadne sa odfoťte pri práci s Kamienkovou čítankou, Kľúčmi na poznávanie rastlín a živočíchov či ďalšími našimi materiálmi. Na vaše skvelé príspevky do súťaže sa už teraz tešíme. Pravidlá máme veľmi jednoduché - zapojiť sa môže každý - jednotlivec či skupina. Odfoťte seba alebo výtvory, nahrajte na našu stránku do sekcie Súťaže s krátkym popisom. Uzávierka je 31. 3. 2023, a potom čakajte na vyhodnotenie. Pre víťazov máme pripravené krásne ceny.

Táto súťaž ostáva otvorená pre členov i nečlenov Klubov Stromu života. Nečlenovia môžu na nahratie fofografií využiť bezplatný registračný formulár.

Objednať predplatné Stromáčika

 

Podobné články