Vyhlasujeme FOTOVÝZVU október 2023

Poďte sa fotiť, učiť vonku so Stromáčikom a súťažiť.

Babie leto nám stále praje, preto vás pozývame učiť sa von. Napríklad aj preto, aby ste sa odfotili a fotky nám poslali do fotovýzvy. A aj keď sa jeseň prejaví naplno, netreba sa zľaknúť. Neexistuje predsa zlé počasie, iba nevhodné oblečenie. Takže šup šup do októbrovej fotovýzvy!  Ak sa von ísť nedá, nevešajte hlavy a prineste si prírodniny dovnútra. Na fotky a prezentácie sa  tešíme, všetkým držíme palce, no a hlavne prajeme, aby ste si stromáčikovské objavovanie a zábavu užili v nádherných farebných jesenných listoch. 

Súťažné fotky by mali byť tvorivé, objavné alebo vzdelávacie. Ukážte nám, kam ste vzali so sebou naše časopisy či materiály, ba dokonca aj samotného vyrobeného Stromáčika zo zaujímavého materiálu. Sme zvedaví, čo ste skúmali, objavovali, tvorili alebo ako sa učili svonku. Rovnako sa potešíme fotkám o výpravách do okolia, o ochrane prírody, spoznávaní neživej i živej prírody. Inšpirujte sa napríklad aj novým číslom časopisu Stromáčik alebo tvorivým zošitom Stromáčik pre najmenších o neživej prírode. Prípadne sa odfoťte pri práci s Kamienkovou čítankou, Kľúčmi na poznávanie rastlín a živočíchov, knihami, ktoré nájdete v našom Envishope alebo čímoľvek, čo so Stromáčikom súvisí.

Pravidlá fotosúťaže nie sú vôbec zložité - zapojiť sa môže každý - jednotlivec či skupina.

Fotografie alebo prezentácie nahrajte na našu stránku do sekcie Súťaže s krátkym popisom. Uzávierka je 31.10. 2023 a potom čakajte na vyhodnotenie. Pre víťazov máme pripravené krásne ceny.

Táto súťaž ostáva otvorená pre členov i nečlenov Klubov Stromu života. Nečlenovia môžu na nahratie fofografií využiť bezplatný registračný formulár.

Objednať predplatné Stromáčika

 

Podobné články