Vyhlasujeme FOTOVÝZVU júl 2023

Poďte v lete do toho. Vaše fotky z leta u nás nájdu uplatnenie a možno aj vyhráte.

Aj v júli sme pripravili tradičnú obľúbenú fotosúťaž pre všetkých, ktorí sa hrajú, bádajú alebo tvoria. Zapojte sa i vy so svojimi letnými príspevkami o tom, ako pracujete s našimi materiálmi. Potešíme sa tým stromáčikovským, ale tiež výletovým, kde nám predvediete, kam ste vzali so sebou naše časopisy, hry či materiály alebo dokonca vlastnoručne vyrobeného Stromáčika. Horíme nedočkavosťou, ako sa vám napríklad vydarili aktivity z júnového čísla. Vyskúšajte trebárs pokus v článku Kamera obscura, ukážte nám vlastný energetický diár, o ktorom hovorí naše maľované čítanie, vytvorte si rotačný cyklus stromu alebo na deke pri vode vylúštite naše logické úlohy so zápalkami. Ak vám je dovolenka na zemeguli málo, spestrite si ju výrobou špeciálneho boxu na pozorovanie mimozemského materiálu. Máte radi vodu? Kedy, keď nie v lete si vyskúšajte stromáčikovské vodné hry. Pripravené máme dokonca až tri. K tomu pravidelné rubriky ako rozprávka, osobnostný rozvoj, Bzučovia, Hľadačka, Dokresľovačka, Rýmovačky a 10 rozdielov. Možností je mnoho a na vás ostáva len rozhodnutie, ktorú si vyberiete. Áno, spokojne aj všetky. Ak vám stále nestačí, prebádajte našu stránku a nájdete ďalšie aktivity - napríklad i recepty na letné drinky alebo nazrite do tvorivého zošita Stromáčika pre najmenších - CICAVCE či ostatných, buď z kolekcie Stavovce alebo ďalších. No a tiež ponúkame Kamienkovú čítanku či Kľúče na spoznávanie rastlín a živočíchov.

Pravidlá súťaže ostávajú stále rovnaké a veľmi jednoduché - zapojiť sa môže každý - jednotlivec či skupina. Odfoťte seba alebo svoje výtvory, nahrajte na našu stránku do sekcie Súťaže s krátkym popisom. Uzávierka je 31. 7. 2023, budeme vám silno držať palce a radi odmeníme najlepšie fotky.

Táto súťaž je otvorená pre členov i nečlenov Klubov Stromu života. Nečlenovia môžu na nahratie fofografií využiť bezplatný registračný formulár.

Objednať predplatné Stromáčika

 

Podobné články