Vyhlasuje sa AUGUSTOVÁ FOTOVÝZVA

Aj v lete fičí naša i vaša obľúbená súťaž.

Prázdniny sú v plnom prúde. Horúce leto, voda, slnko, výlety a zábava charakterizujú tento čas. Tiež to tak máte? Odkiaľ čerpáte inšpiráciu? Čo si čítate pri vode, či na chalupe?

V auguste pokračuje stromácka súťaž, ktorá má najľahšie pravidlá zo všetkých a zapojiť do nej sa môže naozaj každý. V skratke to zhrnieme asi takto: Odfoťte sa s lesným duchom Stromáčikom vyrobeným vlastnoručne z materiálu tradičného i netradičného, pošlite nám foto a zaradíme vás do súťaže. Takto máte možnosť ukázať sa, inšpirovať iných a tiež vyhrať pekné ceny. Ďalej sme zvedaví na to, ako pracujete s našimi časopismi, napríklad aj s ročenkou 10 čísel z uplynulého školského roka, tvorivými zošitmi Stromáčik pre najmenších alebo kamienkovou čítankou, Dokresľovačkami či ďalšími materiálmi. Využiť môžete aj aktivity na našej stránke. Podčiarknuté, zrátané - stromáčikovské enviromateriály sa postarajú o zmysluplné vyplnenie času vašich detí. 

Chcete pár tipov? Vyskúšajte naše pokusy a pozorovania, je ideálny čas na vodné pokusy vonku. Zacvičte si na čerstvom vzduchu, pripravte si pochúťky podľa našich receptov. Prežite pekné chvíle s rozprávkami, zoznámte sa s rozličnými živočíchmi i rastlinami. K dispozícii máte aj návody na výrobu všetkého možného i nemožného.

Zapojte sa a užite si zábavu pri bádaní a zážitkovom učení.

Už teraz sa tešíme na fotky, videá a dokumentáciu s vašimi aktivitami. S krátkym popisom ich, prosím, nahrajte na našu stránku do sekcie Súťaže. Uzávierka je 31. 8. 2022. Tešíme sa na ne už teraz.

Táto súťaž ostáva otvorená pre členov i nečlenov Klubov Stromu života. Nečlenovia môžu na nahratie fofografií využiť bezplatný registračný formulár.

 

Objednať predplatné Stromáčika

Podobné články