Vyhlásenie AUGUSTOVEJ fotovýzvy

Poďte sa s nami fotiť na zaujímavých miestach spolu so Stromáčikom a našimi materiálmi.

Pochodili ste už celé Slovensko alebo nebodaj zahraničie? Čo sa vám páčilo, aké zážitky si odnášate? Čo vás ešte počas letných prázdninových dní čaká? Podeľte sa s nami o svoje fotky v našej najjednoduchcšej súťaži, ktorá prebieha aj počas leta. Júl je za nami a pred sebou máme augustové radovánky. Odfotiť sa a poslať nám fotky nie je žiadna veda.

Potešíme sa všetkým fotkám, s ktorými sa s nami podelíte, najmä tým stromáčikovským, tvorivým alebo vzdelávacím, kde nám ukážete, kam ste vzali so sebou naše časopisy či materiály. Ukážte nám, čo ste skúmali, objavovali, tvorili alebo učili sa vonku. Rovnako sa potešíme fotkám o spoznávaní okolia, o ochrane prírody, spoznávaní jej neživej i živej časti. Prípadne sa odfoťte pri práci s Kamienkovou čítankou, Kľúčmi na poznávanie rastlín a živočíchov, knihami, ktoré nájdete v našom Envishope alebo čímoľvek, čo so Stromáčikom súvisí.

Na vaše inšpiratívne príspevky do súťaže sa už teraz tešíme. Pravidlá nie sú vôbec zložité - zapojiť sa môže každý - jednotlivec či skupina.

Zdanie znie: Odfoťte seba alebo výtvory, nahrajte na našu stránku do sekcie Súťaže s krátkym popisom. Uzávierka je 31. 8. 2023 a potom čakajte na vyhodnotenie. Pre víťazov máme pripravené krásne ceny.

Táto súťaž ostáva otvorená pre členov i nečlenov Klubov Stromu života. Nečlenovia môžu na nahratie fofografií využiť bezplatný registračný formulár.

Objednať predplatné Stromáčika

 

 

Podobné články