Vyhlásenie APRÍLOVEJ FOTOVÝZVY

Nebojte sa tráviť tento bláznivý mesiac s nami. Aktivity sme pre vás pripravili na dážď i slnečné počasie.

Je tu tradičná fotosúťaž pre všetkých, ktorí sa hrajú, bádajú, tvoria, objavujú, radi súťažia, veľa čítajú a pozorujú svet okolo seba. Zapojte sa so svojimi príspevkami - fotografiami, prezentáciami a videami o tom, ako pracujete s  našimi materiálmi. Potešíme sa úplne najviac tým stromáčikovským, tvorivým alebo i výletovým, kde nám ukážete, kam ste vzali so sebou náš časopis či vlastnoručne vyrobeného Stromáčika. Sme veľmi zvedaví, ako sa vám vydarili aktivity z aprílového čísla nášho časopisu. Vyskúšajte napríklad pokus, v ktorom uvidíte zvuk. Neveríte, že sa to dá? Pripravili sme tiež návod na výrobu filmu, uvažovanie o spravodlivosti a dodržiavaní pravidiel, zoznámenie s históriou médií a mnoho-premnoho ďalšieho pútavého čítania. V aktivitách na stránke zasa nájdete pokus o magnetizme, pracovný list i hraciu kocku o triedení drobných živočíchov. Z aktuálne najnovšieho tvorivého zošita Stromáčika pre najmenších - OBOJŽIVELNÍKY odporúčame napríklad skvelé a zdavé recepty, cyklus obojživelníka z odpadového materiálu, cviky-cvaky na precvičenie tela, rozprávku a množstvo úloh, bádania i tvorenia.

Prípadne sa odfoťte pri práci s našou ručne vyrobenou Kamienkovou čítankou, Kľúčmi na poznávanie rastlín a živočíchov či ďalšími materiálmi. Na vaše aprílové príspevky do súťaže sa veľmi tešíme už teraz. Pravidlá súťaže sú stále rovnaké a veľmi jednoduché - zapojiť sa môže každý - jednotlivec či skupina. Odfoťte seba alebo svoje výtvory, nahrajte na našu stránku do sekcie Súťaže s krátkym popisom. Uzávierka je 30. 4. 2023, budeme vám silno držať palce a vyberieme troch výhercov, ktorým pošleme peknú cenu.

Táto súťaž ostáva naďalej otvorená pre členov i nečlenov Klubov Stromu života. Nečlenovia môžu na nahratie fofografií využiť bezplatný registračný formulár.

Objednať predplatné Stromáčika

 

Podobné články