Vlk z vane - kniha pre deti (aj dospelých)

Detská kniha "O vlkovi z vane" je príbeh o vlkovi, ktorý je nútený okolnosťami zmeniť svoj život. Dokáže to vďaka vytrvalosti, dobrému nápadu a tomu, čo ho baví najviac- kresleniu.

O vlkovi z vane

Kniha je pre deti, ktoré veria, že vlk z rozprávky môže byť aj dobrý.. 
.. a aj pre deti, ktoré majú potetovaných rodičov. Kniha pre deti od 3 rokov až po deti dospelé.

Autor si príbeh o vlkovi vymyslel na jar minulého roku, keď si spolu s dcérami večer rozprávali rozprávky. Napadlo ho, že by bolo super, keby dostal aj reálnu formu a tak sa rozhodol príbeh napísať a keďže má aj isté autobiografické črty, aj namaľovať. 

O čo tomu vlkovi ide?

Príbeh je o vlkovi, ktorý žije vo vani a tam si kreslí na odpadky z lesa. Tie však jedného dňa dôjdu a vlk nemá ani čo jesť, ani na čo kresliť. Vyrieši to svojsky... kreslením. Začne jaskyňou, pokračuje sebou a nasledujú zvieratká v lese. Samozrejme na ich žiadosť. 

Príbeh má v sebe prvky ekológie, environmentalnej výchovy, zdravého stravovania a spravodlivosti, ale aj undergroundu, akým je grafitty, tattoo a bodypainting. Neobsahuje násilie. Príbeh má navádzať na vytrvalosť v tom, čo radi robíme. 

Knižka stojí 10€ (plus poštovné 1.90€).V prípade záujmu kontaktujte šikovného autora Radovana Šenšela: https://www.facebook.com/radosensel/

 

 

Podobné články