Vianočný balíček s kľúčom na určovanie rastlín a živočíchov

Učte sa o prírode vonku a spoznávajte ju pomocou našich kľúčov. Potom si zaspievajte, zatancujte s našim CD.

Využite našu Vianočnú akciu, doprajte svojim deťom kvalitný a originálny materiál na ich rozvoj a spoznávanie prírody, ale i na zábavu. Ako je u nás dobrým zvykom, každú objednávku sa snažíme vybavovať okamžite.

Vianočný balíček s kľúčom na určovanie obsahuje:

1. 1ks Kľúč na určovanie rastlín a živočíchov

2. 1ks CD nosič albumu "Čo ak budem nepotrebný" (možné aj ako WAV verzia/MP3 verzia) alebo CD S Hudbou Vesmírnou

3. 12ks stromáčikovských nálepiek so zimnou tématikou

 

1. Kľúč na určovanie rastlín a živočíchov

Ako s kľúčmi pracovať? Vezmite si ich so sebou do prírody alebo na výlet a zistite, čo sa okolo vás nachádza. V krabičke nájdete aj návod s tipmi na aktivity, ktoré si s touto edukačnou pomôckou skvele užijete. Zaručujeme, že postupne sa naučíte hravou formou názvy všetkého živého, čo na potulkách stretnete od lišajníkov po kormorána. Pomôžte si malou lupou, ktorá je súčasťou balenia.

Zoznam určovacích kľúčov:

1 – lastúrniky a ploskavce, 2 – ryby rýchlych prúdov a čistej vody, 3 – ryby lenivých vôd, 4 – žaby, 5 – mloky, 6 – hmyz nad vodou aj pod vodou, 7 – vodné helikoptéry, 8 – komár piskľavý, 9 – podivuhodné článkonožce, 10 – slimáky, 11 – vodné vtáky, 12 – zdatní rybári a hmyziari, 13 – vtáky žijúce si na vysokej nohe, 14 – dravce, 15 – mravce a pavúkovce, 16 – motýle a chrobáky, 17 – blanokrídlovce, 18 – najčastejšie druhy netopierov využívajúcich podkrovia, 19 – najčastejšie druhy netopierov využívajúcich paneláky, 20 + 21 – stopy cicavcov, 22 – vodné rastliny, 23 – bežné rastliny v okolí riek, 24 + 25 – mokraďové rastliny, 26 +27 – lišajníky, 28 + 29 + 30 - invázne rastliny, 31 – invázne dreviny.

2. CD nosič albumu "Čo ak budem nepotrebný" (možné aj ako WAV verzia/MP3 verzia) alebo CD nosič S Hudbou Vesmírnou

Bohato ilustrované CD s poučnými textami piesní  bude určite skvelým darčekom pre deti, ktoré chcú spievať, tancovať a majú radi prírodu. Detskými interpretmi naspievané CD obsahuje 13 skladieb plus bonus s populárnym slovenským spevákom Thomasom Puskailerom.

Pozrite si videoklip k pesničke o Vratnej fľaši

O vratnej fľaši

Zoznam pesničiek:

1 - Hymna malých stromáčikov

2 - Nebezpečné baterky

3 - Vratná fľaska

4 - Zodratá lopata

5 - PET-ka

6 - Vyžuvaná žuvačka

7 - Stará konzerva

8 - Guma drapák

9 - Papierový sen

10 - Lietajúca igelitka

11 - Nepotrebná škatuľa

12 - Kartónko

13 - Krátka košieľka

14 - Nebezpečné baterky - BONUS

CD je možné v balíčku vymeniť za CD S Hudbou Vesmírnou - Stále sme to my! ♥️ V albume nájdete 7 nových songov aj 4 staré single, ktoré neboli na predchádzajúcom CD.
Veríme, že každý si nájde "tú svoju obľúbenú" pesničku.

3. Séria stromáčikovských nálepiek so zimnou tematikou, ktorými si môžete ozdobiť vianočné darčeky, ale aj zošity, knihy, či šanóny. Balenie obsahuje 12 kusov samolepiek s autorskými ilustráciami s rozmerom 7 x 3.6 cm.

Neváhajte, podporte našu tvorbu a potešte svojich blízkych.

Podobné články