Vianočný balíček s kamienkovou čítankou

Naučte sa skladať slová, pri tom spoznajte naše stavovce, a potom si zaspievajte, zatancujte s našim CD.

Využite našu Vianočnú akciu, doprajte svojim deťom kvalitný a originálny materiál na ich rozvoj a spoznávanie prírody, ale i na zábavu. Ako je u nás dobrým zvykom, každú objednávku sa snažíme vybavovať okamžite.

Vianočný balíček s kamienkovou čítankou obsahuje:

1. 1ks Kamienková čítanka

2. 1ks CD nosič albumu "Čo ak budem nepotrebný" (možné aj ako WAV verzia/MP3 verzia) alebo CD S Hudbou Vesmírnou

3. 12ks stromáčikovských nálepiek so zimnou tématikou

 

1. Kamienková čítanka

Skladaním slov z kamienkov sa malí objavitelia naučia nielen poznávať písmená a skladať z nich slová, ale aj  názvy vybraných stavovcov žijúcich na Slovensku. Hra podporuje koordináciu oka a ruky, a tiež manipuláciu s príjemným prírodným materiálom. Set obsahuje 31 ručne maľovaných kamienkov s abecedou zabalených v praktickom vrecku a 18 laminovaných obojstranných kartičiek, spolu 36 zvierat.

Kartičky majú zaoblené rohy a sú odolné voči manipulácii i vplyvom počasia, preto sú vhodné na hru vonku. Vytlačené sú na 100% recyklovanom papieri, ktorého výroba je CO2 neutrálna. Všetky obrázky sú originálnym autorským dielom slovenských umelcov.

Zloženie:  kameň alpský snehobiely, recyklovaný papier 9x12 cm, laminovacia fólia, vrecko z polyesteru, farba natur, 17x25 cm, Hmotnosť: cca 2kg

 

2. CD nosič albumu "Čo ak budem nepotrebný" (možné aj ako WAV verzia/MP3 verzia) alebo CD nosič S HudbouVesmírnou

Bohato ilustrované CD s poučnými textami piesní  bude určite skvelým darčekom pre deti, ktoré chcú spievať, tancovať a majú radi prírodu. Detskými interpretmi naspievané CD obsahuje 13 skladieb plus bonus s populárnym slovenským spevákom Thomasom Puskailerom.

Pozrite si videoklip k pesničke o Vratnej fľaši

O vratnej fľaši

Zoznam pesničiek:

1 - Hymna malých stromáčikov

2 - Nebezpečné baterky

3 - Vratná fľaska

4 - Zodratá lopata

5 - PET-ka

6 - Vyžuvaná žuvačka

7 - Stará konzerva

8 - Guma drapák

9 - Papierový sen

10 - Lietajúca igelitka

11 - Nepotrebná škatuľa

12 - Kartónko

13 - Krátka košieľka

14 - Nebezpečné baterky - BONUS

CD je možné v balíčku vymeniť za CD S Hudbou Vesmírnou - Stále sme to my! ♥️ V albume nájdete 7 nových songov aj 4 staré single, ktoré neboli na predchádzajúcom CD.
Veríme, že každý si nájde "tú svoju obľúbenú" pesničku.

3. Séria stromáčikovských nálepiek so zimnou tematikou, ktorými si môžete ozdobiť vianočné darčeky, ale aj zošity, knihy, či šanóny. Balenie obsahuje 12 kusov samolepiek s autorskými ilustráciami s rozmerom 7 x 3.6 cm.

Podporte nás a potešte originálnym darčekom svojich blízkych.

Podobné články