Už len 5 dní môžete poslať prihlášku do environmentálneho a klimatického programu s názvom RIZÓMA. Hľadáme mladých ľudí z Medzibodrožia a Použia.

Koncom mesiaca štartujeme vzdelávací program šitý na mieru Medzibodrožia a Použia. 

Vzdelávací program odštartujeme zaujímavým víkendovým programom (28.-30.1.2022). Práve pripravujeme interaktívne aktivity, cez ktoré priblížime témy ako environmentálna etika, klimatická kríza ale aj konkrétne environmentálne výzvy Medzibodrožia a Použia. Pozrieme sa aj na možnosti ako vrátiť prírodu do našich miest a obcí. Zoznámime sa rôznorodými možnosťami, ako sa do ochrany klímy a životného prostredia môžu zapojiť mladí ľudia už dnes.  

„Vzdelávací program je super príležitosťou na zoznámenie sa výzvami našej dekády a s tvorbou riešení, ktoré na ne reagujú,“ vysvetľuje koordinátorka programu Boglárka Kurka Ivanegová.

Po víkendovom stretnutí sa budeme dva mesiace stretávať online každý týždeň na dve hodiny, aby sme sa do týchto tém ponorili ešte hlbšie. Veľkú pozornosť budeme venovať tvorbe projektov pre ochranu klímy a životného prostredia. Realizáciu najlepších projektov podporíme finančne. Viac informácií o programe a prihlášku nájdete na webovej stránke www.susto.earth/rizoma.

Podobné články