Úspešné upratovanie s Maxom!

Už po druhýkát sa uskutočnila výzva: Jarné upratovanie s Maxom do ktorej sa mohla zapájať široká verejenosť. Vyzývali sme každého, kto rád chodí do prírody, aby si so sebou vzal vrecia, rúško a rukavice a popri prechádzke pozbieral aj pohodený odpad.

Môžeme povedať, že tento rok bola akcia mimoriadne úspešná, prišlo nám 136 príspevkov a výzvy sa zúčastnilo približne 642 šikovných zberačov, ktorí spoločne prírodu odbremenili od neuveriteľných 533 vriec odpadu.

Sme nadšení, teší nás, že vám na prírode záleží a staráte sa o ňu a to na celom Slovensku! Príspevky máme z každého kúta: Námestovo, Tešedíkovo, Nové Zámky, Ivanka pri Dunaji, Hnúšťa, Košice, Belina, Kovarce, Čierny Balog, Skalité, Rajecké Teplice, Brezno, Hradište, Belá, Komjatice, Tesárske Mlyňany, Lysica, Prievidza, Valaská, Dlhá lúka, Bardejov, Horná Ves, Nižná Voľa, Stará Ľubovňa, Žiar nad Hronom, Stráž, Skačany, Turzovka, Podskalie, Hlinné, Domaša, B. Bystrica, Nová Baňa, Liptovská Teplička, Zuberec, Dolná Trnavka, Kamenná Poruba, Prešov, Bratislava, Jánovce pri Poprade.

26.mája 2021 sme za asistencie samotného maskota výzvy Maxa vyžrebovali 7ich šťastlivcov, ktorých odmeníme knižnými cenami a darčekovými predmetmi, jeden vyžrebovaný taktiež získa spacák a druhý stan. Ak by bol záujem o účastnícky diplom, môže oň požiadať každý, kto sa do výzvy zapojil. Stačí nám napísať na envirovyzva@sazp.sk

Žrebovanie a vyhlásenie výsledkov si opätovne môžete pozrieť na FB stránke envirovýchova 
Výhercom blahoželáme a ďakujeme pekne všetkým zapojeným. 

Sledujte nás aj naďalej na envirovýchove!

Tím EVVO sažp

 

 

Podobné články