Tretie kolo súťaže Fotozáťaž spustené

Jeseň je obdobím farieb. Prelínanie hnedej, červenej, žltej, oranžovej a zelenej vytvára v prírode nádhernú kulisu. Myslíte si, že aj environmentálne záťaže môžu byť takéto farebné? Pozrite sa cez hľadáčik svojho fotoaparátu a zachyťte farby lokalít environmentálnych záťaží. Či už sú to farby listov, alebo pôdy, vody i znečistenia. Je to len na vašej kreativite a fantázii, podstatné je, aby fotografie hýrili farbami.

Ako sa zapojiť?

Do sprievodnej súťaže školského programu Enviróza – Fotozáťaž na tému Farebná jeseň v Enviróze sa môžu zapojiť všetci žiaci stredných a základných škôl.

Prihlásiť sa je možné až do 22. decembra 2021 zaslaním maximálne 5 aktuálnych fotografií na emailovú adresu: info@enviroza.sk. Je potrebné uviesť meno autora a názov fotografie. Na stránke súťaže bude následne 10. –  23. januára 2022 prebiehať verejné hlasovanie o najlepšiu fotografiu.

Čo môžete získať?

Autori fotografií ocenených vo verejnom hlasovaní a po ohodnotení odbornou porotou získajú vecné ceny a ich triedy vyhrávajú celodennú exkurziu plne hradenú SAŽP (vrátane dopravy, celodennej stravy, vstupného a výkladu odborných sprievodcov).

Podobné články