Stromáčik pre najmenších - VTÁKY

Tvorivý zošit na rozvoj osobnosti pre deti už od 2 rokov.

Ďalší tvorivý zošit Stromáčik pre najmenších na tému VTÁKY, pre najmenšie deti. Veku čitateľov sa prispôsobil aj formát (A4) a otočenie strán. Samozrejmosťou je priradenie všetkých aktivít ku konkrétnym kompetenciám, ktoré u dieťaťa rozvíjajú.

https://stromzivota.sk/akademia/envishop/produkt/stromacik-pre-najmensich-vtaky

Súčasťou obsahu je ilustrovaná rozprávka upravená do formy japonskej divadelnej techniky kamishibai. Z čítania sa tak razom stane úžasné interaktívne divadlo. Nezabudli sme ani na zvieratko, v tomto vydaní vám predstavíme drozda čierneho. Okrem toho tu nájdete množstvo zaujímavých aktivít a hier súvisiacich s vtákmi a ich životom. Spolu sa spoznáme, čím sa vtáky živia, v akom prostredí žijú a aké druhy zobáčikov môžu mať. Priblížime vám aj životný cyklus vtáčieho života od vajíčka po vajíčka. Zamyslíme sa, čo je pravda a čo lož o vtáčom živote. Pripravili sme vám mnoho návodov na výrobu rozličných vtáčikov, ktoré istotne vyskúšajte. Podrobne sa pozrieme spolu aj na tajomstvo vtáčieho vajca. Nezabudneme ho ani ochutnať. Pripravili sme opäť tradičný recept, tentoraz na praženicu so zeleninovpu oblohou. Zabavíte sa pri hľadaní rozdielov, cvičení či hľadačke "Spy game" alebo vyfarbovačke so slovenskými druhmi. Okrem toho sme pripravili zábavnú básničku a veršované hádanky.

Celý zošit má rozsah 20 strán a zdobia ho výlučne originálne autorské ilustrácie. Pri jeho tlači používame 100% recyklovaný papier, ktorého výroba je CO2 neutrálna, nepoužívajú sa pri nej optické zjasňovače a bielenie chlórom. 

 

 

Podobné články