Stromáčik pre najmenších -OBOJŽIVELNÍKY

Tvorivý zošit na rozvoj osobnosti pre deti už od 2 rokov.

Ďalší tvorivý zošit Stromáčik pre najmenších na tému OBOJŽIVELNÍKY, pre najmenšie deti. Veku čitateľov sa prispôsobil aj formát (A4) a otočenie strán. Samozrejmosťou je priradenie všetkých aktivít ku konkrétnym kompetenciám, ktoré u dieťaťa rozvíjajú.

Súčasťou obsahu je ilustrovaná rozprávka upravená do formy japonskej divadelnej techniky kamishibai. Z čítania sa tak razom stane úžasné interaktívne divadlo. Nezabudli sme ani na zvieratko, v tomto vydaní vám predstavíme mloka hrebenatého. Okrem toho tu nájdete množstvo zaujímavých aktivít a hier súvisiacich so životom obojživekníkov. Spolu spoznáme, čím sa oboživelníky živia ako larvy i ako dospelé jedince. Odhalíme, kto do tejto skupiny stavovcov patrí a priblížime vám aj ich životný cyklus plný premien. Pripravili sme vám mnoho návodov na výrobu rozličných mlokov i žiab, ktoré bez váhania doma vyskúšajte. Pri zaujímavých pokusoch uvidíte skákať žabky na balón, no zistíte i to, akú zvláštnu kožu majú obojživelníky. Ak ste ešte nikdy neochutnali životný hroznový cyklus mloka? Nech sa páči. Váš jazyk si pochutná i na zeleninovosyrových dobrôtkach. Zabavíte sa pri hľadaní rozdielov, cvičení či hľadačke "Spy game" alebo vyfarbovačke s mlokmi podľa vašej fantázie. Okrem toho sme pripravili zábavnú básničku a veršované hádanky.

Celý zošit má rozsah 20 strán a zdobia ho výlučne originálne autorské ilustrácie. Pri jeho tlači používame 100% recyklovaný papier, ktorého výroba je CO2 neutrálna, nepoužívajú sa pri nej optické zjasňovače a bielenie chlórom. 

 

Podobné články