Stromáčik pre najmenších - LETO

Vychádza štvrtý zošit Stromáčik pre najmenších na tému LETO, pre deti od 1 do 3 rokov zameraný na environmentálnu výchovu. Veku čitateľov sa prispôsobil aj formát (A4) a otočenie strán. Samozrejmosťou je priradenie všetkých aktivít ku konkrétnym kompetenciám, ktoré u dieťaťa rozvíjajú.

Súčasťou obsahu tohoto nádherného tvorivého zošita je ilustrovaná rozprávka upravená do formy japonskej divadelnej techniky kamishibai. Z čítania sa tak razom stane úžasné interaktívne divadlo. Nezabudli sme ani na zvieratko, v tomto vydaní vám predstavíme lienku sedembodkovú. Okrem toho v zošite nájdete množstvo zaujímavých aktivít a hier súvisiacich so slnečným a teplým letom. Spolu budeme spoznávať hmyz, vyrobíme si osviežujúcu limonádu,  vyrobíme si loďku na mydlový pohon. Naučíme sa, ako sa postupne počas života lienka mení, ako vyrobiť motýľom a ostatnému hmyzu napájadlo, zabavíme sa pri hľadaní rozdielov, riešení bludiska, cvičení či hľadačke "Spy game" alebo vyfarbovačke. Pripravili sme vám opäť množstvo básničiek a veršovaných hádaniek.

Celý zošit má rozsah 20 strán a zdobia ho výlučne originálne autorské ilustrácie. Pri jeho tlači používame 100% recyklovaný papier, ktorého výroba je CO2 neutrálna, nepoužívajú sa pri nej optické zjasňovače a bielenie chlórom. 

Objenáte ho tu: https://stromzivota.sk/akademia/envishop/produkt/stromacik-pre-najmensich-leto

alebo formou predplatného 5 čísel tu : https://stromzivota.sk/akademia/envishop/produkt/celorocne-predplatne-casopisu-stromacik

 

Podobné články