Stromáčik na Dobrom trhu v Bratislave

Radi podporíme tých, ktorí pomohli nám. A môžete sa pridať!

Vedeli ste, že prvé kamenné predajne, kde majitelia súhlasili s predajom nášho časopisu Stromáčik bola sieť kníhkupectiev Artforum? Aj vďaka ich podpore sme sa z online objednávok mohli presunúť bližšie k našim milým čitateľom. Dodnes naša spolupráca funguje ako hodinky a máme z nej radosť. Preto sme sa rozhodli podporiť ich aktivity a vy nám s tým môžete pomôcť.
Prídite v sobotu 30. apríla do Bratislavy na Dobrý trh a navštívte stánok kníhkupectva Artforum.

Čo konkrétne v ňom nájdete od Stromu života? Časopis Stromáčik - marcové a aprílové číslo. Tvorivé zošity Stromáčik pre najmenších  - Jar, Leto, Jeseň, Zima, Lesný svet, Vodný svet a Podzemný svet. Pozor, premiéru na tejto akcii tu bude mať celkom nový Vzdušný svet - naša najhorúcejšia novinka. Rovnako sme pre malých vyfarbovačov prichystali aj Dokresľovačky Ľudia a Príroda. Celý výťažok z predaja našich materiálov venujeme Artforu s cieľom podpory ich činnosti.

Takže, ak si chcete užiť skvelú poslednú aprílovú sobotu v ruchu bratislavskej Panenskej ulice, obklopení ľuďmi, ktorí sa chcú stretávať so svojimi susedmi rozličných národností a kultúr, táto akcia vás istotne obohatí. Veď vytvárať si dobré medziľudské či priateľské vzťahy sa dnes javí ako tá najlepšia investícia do budúcnosti.

Čo vás čaká na Dobrom trhu?
Predstaví sa takmer 200 trhovníkov, nové aj dobre známe prevádzky na Panenskej ulici a chýbať nebude ani Detský Dobrý trh, Literárna ulica s čítačkami, krstami či predstavením autorov. Nás z programu zaujala napríklad diskusia so Správcom zálohového systému na tému Prečo nestačilo doterajšie triedenie plastových fliaš (13:30 - 14:30 Goethe Institut) alebo téma Čo je zdravá potravina - rozdiel medzi zdravou, kvalitnou a nutrične bohatou potravinou (14:30 - 15:30 Next Apache). Kompletný program si môžete stiahnuť tu.

Podobné články