Skvelé leto so Stromom života

Pripravili sme skvelý zábavný i poučný program na celé prázdniny.

Pred nami sú prázdniny a my sme pre vás pripravili kopec aktivít, námetov a tipov, ktorými vás budeme počas leta zásobovať. Strávte čas so svojimi deťmi zmysluplne, zabavte sa a všeličo zaujímavé sa aj naučte. 

Prvý prázdninový polotýždeň bude rozbiehací. Počas neho vám ponúkneme všehochuť environmentálnych aktivít, námetov, článkov a video.
Potom vám každý týždeň v pondelky a štvrtky predstavíme nejaký zaujímavý návod ako si vyrobiť niečo užitočné, milé zaujímavé, recyklované či veselé alebo vás naučíme hru či aktivitu na zabavenie sa.
Utorky si nenechajte ujsť sériu videí s názvom Vedecké okienko. Dozviete sa množstvo zaujímavostí. Prezradíme len pár okruhov - farby, závislosť na internete alebo či sa dá merať veľkosť lásky.
Na na naše produkty z envishopu sa pozrieme bližšie vždy v stredu. Predstavíme vám ich a pridáme aj pár tipov, ako ich s deťmi maximálne využiť a zabaviť sa pri nenápadnom učení.
V piatky sa budú tešiť všetci tí, ktorí fičia na hádankách, logických úlohách a hlavolamoch. Máme ich pripravené dokonca v kategórii pre mladších i starších, aby šance na úspech boli vyrovnané. 
Nezaháľame ani v sobotu. Každý víkend bude na vás čakať vždy niekoľko článkov na zaujímavú envirotému. 

Okrem toho vás každý mesiac prekvapíme obľúbenou súťažou FOTOVÝZVA, kde sa nám môžete pochváliť, ako a kde náš časopis čítate, ktorú aktivitu ste vyskúšali na vlastnej koži alebo či ste sa nebodaj pustili do výroby hračky Stromáčika s jeho lesnými kamarátmi.

Tešíme sa na spoločne strávené chvíle počas horúceho slnečného leta. 

https://stromzivota.sk/stromoviny/novinky-zo-stromu/skvele-leto-so-stromom-zivota

Podobné články