Riešenia v oblasti likvidácie kuchynského odpadu z Vašej jedálne jednoducho a bez starostí

Ešte minulý rok sme sa stali partnerom zaujímavého projektu s názvom Jedáleň 21. storočia, ktorý nám umožnil nadviazať vzťahy s ďalšími lídrami v oblasti školského stravovania.


Naším spoločným cieľom je okrem iného zlepšiť aj rôzne procesy a prácu, ktorá súvisí so školským stravovaním. Vďaka moderným technológiám a zaujímavým riešeniam sa teraz otvára množstvo príležitostí, ako tento cieľ dosiahnuť. V rámci tohto projektu budú prebiehať konferencie, ktoré sú určené pre všetkých, ktorí tvoria kvalitu a budúcnosť slovenského školského stravovania. Zaznie tam množstvo rád, tipov, odporúčaní aj konkrétnych riešení.


Naša firma má možnosť sa predstaviť v oblasti likvidácie kuchynského odpadu zo školských jedálni, čo môže prispieť nielen k uľahčeniu bežných povinností, ale aj možnosti dozvedieť sa mnoho zaujímavých informácií. 

Do obehového hospodárstva ročne vrátime viac ako 13 000 ton kuchynského a potravinového odpadu, použitých jedlých olejov a tukov.

V tejto oblasti máme skúsenosti už viac ako 10 rokov, počas ktorých sme ponúkli riešenia a pomohli viac ako 5 000 zákazníkom pôsobiacich na celom Slovensku.
Záleží nám na dlhodobej spolupráci, preto dbáme nielen na úroveň našich služieb v rámci vývozov a systémových riešení, ale taktiež si zakladáme na dobrých vzťahoch so zákazníkmi.

  • Bezplatná konzultácia a kontrola podmienok súčasného odberateľa odpadu.
  • Pravidelné vývozy, ktoré sa realizujú podľa dohodnutých podmienok bez akýchkoľvek starostí.
  • Ťažké nádoby s odpadom nie sú problém, pretože náš vodič Vám plné nádoby s odpadom zoberie priamo z miesta, kde ich máte uskladnené.
  • Mimoriadne vývozy vykonané v prípade nečakaných alebo havarijných situácií.
  • Evidenciu odpadov vedieme za Vás, a tým Vám ušetríme čas strávený pri administratíve kuchynského odpadu.

Školská jedáleň, Banská Bystrica
Dobrý deň, na našej prevádzke som mala viacerých odberateľov odpadu, /13 rokov/, ale s Vašou firmou som nadmieru spokojná aj s pracovníkmi, ktorí chodia pre odpad, s ich správaním, taktiež obchodní zástupcovia ústretoví, ochotní. Ďakujem a prajem pekný deň.

Súkromná MŠ, Kežmarok
S firmou ESPIK máme len pozitívne skúsenosti. Spoľahlivo a načas si plnia svoje povinnosti vo vzťahu k svojim zákazníkom - prevádzkam, využívajúcim ich služby. Taktiež sú ochotní poradiť a vyjsť v ústrety v prípade, že sa na nich zákazník obráti s nejakým problémom súvisiacim s poskytovanými službami. Odporúčam využívať služby firmy ESPIK.

Školská jedáleň, Žilina
Veľmi dobrá spolupráca, príjemní vodiči, nádoby čisté, spoľahlivosť pri odvoze KBO, komunikácia s pracovníkmi príjemná , ústretovosť pri riešení záležitostí ohľadom vývozu.

 

Stojíme si za našimi overenými skúsenosťami, poctivou prácou a efektívnymi riešeniami pri likvidácii biologicky rozložiteľného odpadu. Informujte sa, ako Vám môžeme pomôcť a poradiť.

Podobné články