Podpora od spoločnosti Danucem

Vedomie, že si vybrali práve Strom života nás právom napĺňa hrdosťou.

Spoločný rast, podpora i sieťovanie nám dodáva istotu, že robíme správnu vec. Sme preto radi, že našu prácu môžeme ešte viac skvalitňovať a prinášať vám čoraz viac hodnotného environmentálneho obsahu. Preto nás potešilo, keď si Strom života vybrala spoločnosť Danucem na podporu a sponzorstvo. Svoju činnosť zameriava na výrobu stavebného materiálu, pričom sa spolupodieľa na spracovaní odpadu spaľovaním. Konkrétne v pobočkách v Rohožníku a Turni nad Bodvou. Takto zhodnocuje odpad, ktorý už nie je vhodný na recykláciu a zároveň šetrí vstupné suroviny ako napríklad uhlie. 
A čo všetko vďaka nim poskytneme vám? V prvom rade podporili vydávanie nášho časpisu Stromáčik, ďalej tiež tri kolá súťaže Enviropátračky. Vďaka tejto podpore môžeme urobiť niečo naozaj mimoriadne a otvoriť nasledujúce kolo tejto obľúbenej súťaže pre kluby pre všetkým, teda i tým, ktorí zatiaľ nie sú členmi Klubov Stromu života. Nie je to skvelé? 7 úloh v štyroch kategóriách, kde budete objavovať, bádať, skúmať, tvoriť, navrhovať zlepšenia vo vašom okolí a ešte všeličo iné, zaujímavé. Máte sa teda na čo tešiť. Už onedlho sa budet môcť do Enviropátračky - Udržateľnosť zapojiť a osláviť tak Deň Zeme.
Do tretice spoločnosť Danucem podporila tvorbu edukatívnych materiálov v rámci Akadémie Stromu života, ktoré budú hotové na jeseň.

Prajeme im všetko dobré, ešte raz ďakujeme a veríme, že sa nájde čoraz viac podobne zmýšľajúcich spoločností, ktorým záleží na výchove mladej generácie, zodpovednej za životné prostedie a svet okolo seba.

Podobné články