Novembrová FOTOVÝZVA

Zapojte sa do našej tradičnej súťaže pre všetkých, ktorí čítajú časopis Stromáčik a inšpirujú sa našimi enviroaktivitami.

V novembrovom vydaní Stromáčika nájdete rozprávku o ježkovi, k nej rýmovačky a aj mnoho námetov na zaujímavé aktivity, bádania a hry. Vyrobili ste si podľa nášho návodu nádherný šperk ? Skúmali ste, ako je to naklonenou rovinou? Alebo ste sa skvele zabavili pri Ekoslužbách či vyskúšali prúdenie vzduchu so sviečkou a vešiakom?  Ukážte nám, ako sa vám darilo, kde a s kým ste naše aktivity realizovali. Rovnako privítame fotky, videá a dokumentáciu o tom, ako ste si vyrobili nášho Stromáčika, z látky, kameňov, prírodného materiálu alebo z niečoho zaujímavého. Zapojte sa do súťaže pre všetkých, pretože sa nielen super zabavíte, ale rovna a máte veľkú šancu vyhrať peknú cenu.

Do fotosúťaže v tomto mesiaci sa môžete prihlásiť aj s inými aktivitami, ktorými ste sa inšpirovali z našej webovej stránky. Napríklad si vyskladajte jesenný landart alebo zistite, čo všetko viete o salamandre. Ďalšou možnosťou zapojiť sa je ukázať nám, ako pracujete s tvorivými zošitmi, Dokresľovačkami, Kamienkovou čítankou, či Kľúčmi na určovanie rastlín a živočíchov.
Tešíme sa na vaše skvelé fotky, ktoré nás vždy veľmi potešia. Fotografie s krátkym popisom, prosíme nahrať na našu stránku do 30.11. 2021 do sekcie Súťaže. Jedného z vás vyberieme a odmeníme.

Novembrová fotosúťaž je otvorená aj pre nečlenov, ktorí môžu na nahratie fofografií využiť bezplatný registračný formulár.

 

 

Podobné články