Nová webstránka, nové video a nový Klíma program v SEV DROPIE

S veľkou radosťou vám predstavujeme našu novú webstránku SEV Dropie.

Od novembra sme na nej tvrdo pracovali. Programovanie a korektúry prebehli počas zimných mesiacov, grafické doľaďovanie počas posledných týždňov. Radi by sme sa poďakovali Veronike Pogányovej za ideový koncept stránky dotiahnutý do tejto podoby, Petrovi Marákovi za programovanie, Stanislavovi Hupianovi za krásnu upútavku a všetkým ostatným za cenné pripomienky a návrhy. Naším cieľom bolo poskytnúť vám moderný online priestor na získanie informácií o našich programoch a aktivitách ale aj prehľade voľných termínov od skorej jari do jesene.

Na stránke nájdete nové videá, publikácie na stiahnutie, nové vzdelávacie služby, inšpirácie pre aktivity a tiež kalendár udalostí, ktorý môže byť mimoriadne užitočný pred návštevou. Stránka je zároveň v troch jazykových mutáciách, aby boli naše programy a aktivity dostupné čo najširšej cieľovej skupine.

Tento rok ešte plánujeme vytvoriť platformu pre digitálnu interaktívnu hru na našej stránke. Hra bude dostupná pre tých, ktorí by sa radi vzdelávali aj sami ak ich cesty zavedú do CHVÚ Ostrovné lúky na Dolnom Žitnom ostrove. Či už počas otváracích hodín SEV Dropie alebo aj mimo nich. Aktivity v prírode sa snažíme prepájať s mobilnými aplikáciami a tak informácie sprostredkovať čo najširšej verejnosti. Na nový Klíma program v rámci projektu Living Lab (logo v galérii) sa záujemci môžu hlásiť už čoskoro. Sledujte našu novú web stránku.

Veľmi nás poteší spätná väzba, ktorú nám môžete dať na našej FB SEV Dropie.

Podobné články