Najlepší príspevok ŠIŠKY 2019

Účastníkov Festivalu environmentálnych výučbových programov ŠIŠKA 2019, ktorý sa konal 25. – 27. 11. 2019 v Krušetnici, sme sa spýtali na ich spokojnosť s programovým a organizačným zabezpečením podujatia. Prostredníctvom internetového dotazníka sme zaznamenali odpovede od 31 respondentov. Celková spokojnosť s podujatím sa pohybovala na úrovni 82 percent. Podrobnejšie výsledky na https://www.ewobox.sk/sazp/siska.

Súčasťou dotazníka bolo aj hlasovanie o najlepší príspevok ŠIŠKY 2019. Každý účastník mohol uviesť názvy maximálne troch príspevkov, ktoré ho počas festivalu najviac zaujali. Tu sú výsledky:

1. Pomáhame meniť klímu, Pavol Michal, ZŠ s MŠ Maximiliána Hella, Štiavnické Bane – 10 hlasov

2. „Staničkári“ – žiacky projekt, Rudolf Cedzo a Samuel Janiš, ZŠ Školská 757/10, Zemianska Olča – 9 hlasov

3. Druhá šanca, Metod Macek, Záchrana zvierat a Ekocentrum Zázrivá – 7 hlasov

Autorom uvedených príspevkov zasielame poštou čestné uznanie. Ako však v dotazníku uviedli viacerí účastníci, všetky príspevky boli podnetné a inšpiratívne. Poďakovanie preto patrí všetkým lektorom, čo potvrdzujú slová jednej účastníčky z dotazníka: Musím dodať, že všetky príspevky, ktoré som videla ma obohatili a je pre mňa ťažké vybrať len tri“.

ŠIŠKA sa koná len jedenkrát v roku. Stretávať sa a vymieňať si informácie však teraz môžeme každý deň prostredníctvom portálu environmentálnej výchovy. Prispievajte a čerpajte z neho aj vy. Registrujte sa a staňte sa súčasťou www.ewobox.sk.

Podobné články