Marcová fotovýzva

Odfoťte sa pri našich aktivitách a podeľte sa o svoje zážitky.

V marcovom vydaní Stromáčika nájdete rozprávku o pomoci a záchrane kamaráta, ktorý uviazol v priehrade, k nej samozrejme aj veselé rýmovačky. A čo sme nachystali v seriáli vesmír? Spoznáte planétu Saturn, pričom podrobnejšie sa pozriete aj na jeho prstencový pás. Okrem toho k téme ovzdušia sme pripravili praktickú vec - zistíte, ktorý druh vetrania je najviac efektívny, aby ste mali svoju izbu plnú okysličeného čerstvého vzduchu. Zahráte sa na sťahovanie rýb, prečítate EQ komiks a mnoho ďalšieho. Vyskúšali ste niektorú z našich inšpirácií na stránke? Alebo ste sa naučili názvy slovenských rýb, vyskúšali si čerstvosť vajíčok vo vašej domácnosti? Množstvo nápadov, a nielen vodných nájdete aj v novom vydaní Stromáčika pre najmenších - VODNÝ SVET, napríklad výrobu lode, pokusy o kolobehu vody alebo životný cyklus žaby. Zacvičíte si, pripravíte uhorkové loďky alebo sa zamyslíte nad vodou ako živlom.

Ukážte nám, kde a s kým ste naše aktivity realizovali. Rovnako privítame fotky, videá a dokumentáciu o tom, ako ste si vyrobili lesného ducha Stromáčika. Fantázii sa medze nekladú, a preto sa potešíme Stromáčikom prírodným, látkovým, kamienkovým a všelijakým iným. Ďalšou možnosťou je ukázať nám, ako pracujete s tvorivými zošitmi, Dokresľovačkami, Kamienkovou čítankou, či Kľúčmi na určovanie rastlín a živočíchov. 
Zapojte sa do súťaže pre všetkých a získajte peknú cenu.

Fotografie s krátkym popisom, prosíme nahrať na našu stránku do 31. 3. 2022 do sekcie Súťaže. Tešíme sa na všetky.

Táto súťaž ostáva aj marci otvorená pre členov i nečlenov Klubov Stromu života. https://stromzivota.sk/stromoviny/novinky-zo-stromu/marcova-fotovyzva-2022

Podobné články