Januárová outdoorová súťaž a aktivity

Každý mesiac päť námetov, čo robiť s deťmi vonku. Tešíte sa?

V rámci medzinárodného projektu GLOW, podporeného programom EÚ Erasmus+, budeme pre vás pripravovať nielen súťažnú aktivitu, ale aj ďalšie  inšpirácie na outdoorové aktivity ako bonus. Chceme vám totiž, čo najviac zjednodušiť prípravu a poskytnúť dostatočne široký vejár nápadov, ako čo najefektívnejšie využiť čas strávený vo vonku. Uvidíte, že hoci máme chladné zimné počasie, bude sa vám tam páčiť a zažijete spolu príjemné okamihy plné „aha" - momentov.

Outdoorová súťaž je určená pre všetkých, ktorí sa rozhodnú vymeniť triedu za podnetné vonkajšie prostredie. Využite napríklad svoj školský dvor, záhradu, mestský park, les alebo lúku. Veríme, že nájdete dostatok možností, kde aktivity zrealizovať.

Ako sa zapojiť?

Stiahnite si pripravené outdoorové aktivity vo formáte pdf nižšie v článku alebo z Akadémie Stromu života (prihláste sa na stránku a vojdite do sekcie Akadémia). Podľa inštrukcií námety zrealizujte. Počas realizácie nezabudnite vyhotovovať fotodokumentáciu, ktorú nám spolu s krátkym popisom (najlepšie ako prezentáciu v programe Powerpoint) zašlite prostredníctvom online formulára v sekcii Súťaže. Maximálna veľkosť priložených súborov môže byť spolu 100 MB. Ak má vaša prezentácia väčšiu veľkosť, rozdeľte ju na viacero súborov a každý z nich nahrajte samostatne.

Táto súťaž ostáva otvorená pre členov i nečlenov Klubov Stromu života. Nečlenovia môžu na nahratie fofografií využiť bezplatný registračný formulár.

Uzávierka súťaže s názvom Januárová outdoorová súťaž je 19. 2. 2023.

Tešíme sa na vaše vypracovania. Mená víťazov a názvy víťazných KLubov zverejníme na stránke a odmeníme peknými cenami s diplomami. Poďte do toho, vezmite deti von!
Foto: cz.depositphotos.com

Súťažná aktivita je Lov zimných pokladov. Budeme však radi, ak zrealizujete aj ostatné.

Podobné články