Zahrajte si EkoKvíz v triedach

Ekokvíz je v plnom prúde a pevne veríme, že ste si ho už aj vyskúšali. Okrem možnosti vyhrať zaujímavé ceny, v prípade, že sa umiestníte medzi top 111 hráčmi, sme si pre Vás pripravili ešte jednu menšiu podsúťaž. Keďže naším cieľom je motivovať mladých ľudí, aby sa viac zaujímali o environmentálne témy, rozhodli sme sa zapojiť do hrania EkoKvízu celé triedy. 

Aké sú podmienky zapojenia sa?

Ak vyučujúci súhlasí, študenti môžu hrať EkoKvíz počas vyučovacích hodín, buď každý samostatne alebo cez jeden účet, premietaný cez data projektor či cez online komunikačný nástroj. Podmienkou je, aby sa trieda odfotila a zdieľala fotku na sociálnych sieťach, kde nás označí ako @EkoKviz.eu. Fotku môže zdieľať jeden zo študentov alebo samotný učiteľ. 

Ako sa môže zapojiť celá trieda? 

Jednoducho! EkoKvíz ponúka možnosť „Cvičebňa," kde si študenti zvolia, akú kategóriu si chcú precvičiť. Otázky nie sú limitované časom, takže študenti majú dostatok času precvičiť si otázky a naučiť sa niečo nové. Ak budú študenti dostatočne precvičení, môžu si vyskúšať zahrať reálnu hru, pri ktorej plynie čas a započítavjú sa body do tabuľky pre výhercov vecných cien. Ktorúkoľvek môžnosť si počas hrania EkoKvízu na hodine zvolíte je úplne jedno. Podstaté je, aby ste nás o tom informovali na sociálnych sieťach a my Vás automaticky zaradíme do žrebovania o ceny pre triedu, ktoré venoval EWOBOX a ďalší naši partneri. 

Kedy žrebujeme viťazov?

Po skončení trvania EkoKvízu, t.j. 21.5.2021, vyžrebujeme jednu triedu, ktorej odošleme zaujímavé vecné ceny. Naváhajte a zapojte sa! Viac informácii nájdete na https://hra.ekokviz.eu/

Podobné články