Fotovýzva september 2023

Zapojte sa aj v prvom školskom mesiaci s jesennými fotkami.

Škola sa už začala a aj škôlkari sa vrátili do svojich tried, no spomienky z leta máme pred očami ešte celkom čerstvé. Počasie zatiaľ pripomína leto, takže pobyt vonku môže veselo pokračovať aj ďalej, veď učenie sa vonku má toľko výhod! Vymyslite si zábavu na von a odfoťte sa s naším časopisom alebo vyrobeným maskotom. Ak sa von ísť nedá, prineste si prírodniny dovnútra. S niektorými je to jednoduché, napríklad skalky, konáriky, vetvičky. Na fotky a prezentácie sa už nedočkavo tešíme, všetkým držíme palce, no a hlavne prajeme, aby ste si stromáčikovské objavovanie a zábavu užili. 

Súťažné fotky by mali byť tvorivé, objavné alebo vzdelávacie, kde nám ukážete, kam ste vzali so sebou naše časopisy či materiály, ba dokonca aj samotného vyrobeného Stromáčika zo zaujímavého materiálu. Ukážte nám, čo ste skúmali, objavovali, tvorili alebo učili sa vonku. Rovnako sa potešíme fotkám o výpravách do okolia, o ochrane prírody, spoznávaní jej neživej i živej časti. Prípadne sa odfoťte pri práci s Kamienkovou čítankou, Kľúčmi na poznávanie rastlín a živočíchov, knihami, ktoré nájdete v našom Envishope alebo čímoľvek, čo so Stromáčikom súvisí.

Pravidlá fotosúťaže nie sú vôbec zložité - zapojiť sa môže každý - jednotlivec či skupina.

Fotografie alebo prezentácie nahrajte na našu stránku do sekcie Súťaže s krátkym popisom. Uzávierka je 30. 9. 2023 a potom čakajte na vyhodnotenie. Pre víťazov máme pripravené krásne ceny.

Táto súťaž ostáva otvorená pre členov i nečlenov Klubov Stromu života. Nečlenovia môžu na nahratie fofografií využiť bezplatný registračný formulár.

Objednať predplatné Stromáčika

 

Podobné články