Fotovýzva na september

Začína sa nový školský rok. Rovnako tak aj obľúbená tradičná súťaž. Zapojte sa.

Prázdniny sú za nami, ale zábava pokračuje. Školský rok nám prinesie režim a rutinu, ktorú môžete osviežiť našimi skvelými aktivitami. Ukážte nám, ako ich využívate, kam ste sa so Stromáčikom vybrali na výlet alebo či sa u vás ujali naše návody, pokusy a hry. Sme na to veľmi zvedaví a tešíme sa na vaše príspevky.

Pravidlá sú najjednoduchšie zo všetkých súťaží, a tak sa zapojiť môže naozaj každý. V skratke to zhrnieme asi takto: Odfoťte sa s lesným duchom Stromáčikom vyrobeným vlastnoručne zo zaujímavého materiálu, pošlite nám foto a zaradíme vás do súťaže. Takto máte možnosť ukázať sa, inšpirovať iných a tiež vyhrať pekné ceny. Alebo vezmite tlačeného Stromáčika - náš časopis niekam so sebou na výlet alebo prechádzku.

Ďalej sme zvedaví na to, čo vás oslovilo v septemberovom čísle časopisu, či v novom tvorivom zošite Stromáčik pre najmenších na tému Plazy. Prípadne sa odfoťte pri práci s kamienkovou čítankou, Dokresľovačkami či ďalšími našimi enviromateriálmi. Využiť môžete aj rozličné aktivity na našej stránke. V tomto mesiaci si môžete rozšíriť vedomosti o sadení stromov, vyskúšať vyparovanie soľného roztoku a tiež zistiť, ako dokáže voda cestovať.

Zapojte sa a užite si zábavu pri bádaní a zážitkovom učení.

Už teraz sa tešíme na fotky, videá a dokumentáciu s vašimi aktivitami. S krátkym popisom ich, prosím, nahrajte na našu stránku do sekcie Súťaže. Uzávierka je 30. 9. 2022. Tešíme sa na ne už teraz.

Táto súťaž ostáva otvorená pre členov i nečlenov Klubov Stromu života. Nečlenovia môžu na nahratie fofografií využiť bezplatný registračný formulár.

Objednať predplatné Stromáčika

Podobné články