EnvirOtázniky su späť!

Po jednoročnej prestávke spôsobenej pandémiou COVID-19 sa vám opäť hlásime s novým kolom súťaže EnvirOtázniky. Jubilejný už XV. ročník súťaže sa bude niesť v znení rôznorodosti otázok, ktoré sme si pre vás pripravili. Aktuálna téma súťaže je preto ľahko predvídateľná - "Z každého rožka troška" .

Pripravili sme si pre vás 4 okruhy otázok, v každom je 10 otázok kde je vždy len jedna odpoveď správna. V prvom okruhu sa dozviete množstvo informácií o ekologickom poľnohospodárstve, v druhom okruhu sa spolu pozrieme na stále populárnejšiu tému rýchlej módy - Fast fashion, v treťom a štvrtom okruhu to budú pre vás už dobre známe témy ako plasty a globálne otepľovanie.

A keďže máme ten jubilejný XV. ročník súťaže tak sme si pre vás pripravili skutočne hodnotné a praktické ceny. Najrýchlejšie a správne odpovedajúci žiak na čo najväčší počet otázok od nás získa e-kolobežku XIAOMI v hodnote približne 400 eur. V poradí druhý žiak bude ocenený kvalitným digitálnym fotoaparátom od značky Canon v hodnote približne 200eur. A tretiemu úspešnému žiakovi venujeme smart športové hodinky XIAOMI T-REX v hodnote približne 120 eur.

Súťaž trvá od 25. marca do 22. apríla 2021 do 15:00, kedy sa uzavrie možnosť vypĺňania otázok.  Súťaž je určená pre deti z druhého stupňa základných škôl. Tešíme sa na vašu účasť a už teraz sa nevieme dočkať odovzdávania cien.

Informácie a pravidlá súťaže nájdete na stránke https://www.ewobox.sk/sazp/envirotazniky

Podobné články