Enviropátračka - Prírodné hodiny

Nová séria enviropátračiek 2023/2024 bude obsahovať aj manažérske techniky. Vyskúšajte a učte sa pre život.

Strom života vyhlasuje pre svojich členov 1.kolo environmentálnej súťaže Enviropátračka v tomto školskom roku. V rámci nej budete bádať, tvoriť, skúmať, pozorovať a najmä zažívať nezabudnuteľné chvíle. Úlohy sme vám ušili presne na mieru - v troch kategóriách podľa veku a náročnosti. Tak ako? Presvedčili sme vás? Idete do toho?

Ako prebieha Enviropátračka?
V tomto školskom roku vyhlásime 6 samostatných kôl. V každom kole sa teda vyhráva. Enviropátračka obsahuje rozličné úlohy (vedomostné, bádateľské, umelecké) a pripravujeme ju v troch kategóriách náročnosti (vek 6+, 10+ a 13+). Odporúčame vám, aby ste si najprv všetky úlohy prečítali a sami si vybrali kategóriu, ktorá najviac vyhovuje schopnostiam vašich detí. Riešiteľská skupina detí nie je obmedzená počtom. Ak chcete získať čo najviac bodov, vyriešte všetky úlohy. Pri každej úlohe si dôsledne prečítajte zadanie a v prípade terénnych úloh si premyslite plán ich realizácie. Počas plnenia úloh nezabudnite zhotovovať fotodokumentáciu.

Ako odovzdať výsledky?
Na záver vytvorte powerpointovú prezentáciu, v ktorej opíšete priebeh vašej Enviropátračky a vložíte do nej aj vaše výstupy k jednotlivým úlohám. O dobrom výsledku v súťaži nerozhodujú len vaše správne odpovede, ale aj dokumentácia priebehu. Poprosíme Vás, aby ste prezentáciu nahrali na našu stránku do 25.10.2023 do sekcie Súťaže (po prihlásení sa na stránke emailom). Ak má vaša prezentácia viac ako 100 MB, rozdeľte ju na viaceré menšie a každú z nich nahrajte na stránku samostatne.

Prajeme vám veľa skvelých nápadov a zaujímavých riešení. Držíme vám všetkým palce, najlepší budú odmenení vecnými cenami. 

https://stromzivota.sk/stromoviny/novinky-zo-stromu/enviropatracka-prirodne-hodiny

Podobné články