Byť registrovaným členom programu Požičaná planéta sa oplatí

Záujem škôl, pedagógov a rodičov o komplexný program environmentálnej výchovy a vzdelávania - Požičaná planéta postupne rastie, čo si nesmierne vážime. Viesť naše deti k pozitívnym návykom a zodpovednému vzťahu k životnému prostrediu totiž v súčasnosti považujeme za jeden z najdôležitejších krokov k udržateľnému rozvoju našej civilizácie. Najväčším poslaním programu Požičaná planéta je preto pútavým a zrozumiteľným spôsobom prispieť k formovaniu postojov, hodnôt a konaniu žiakov, našej nasledujúcej generácie.

Pre čo najlepšie využitie potenciálu programu však chceme upriamiť pozornosť aj na webovú stránku programu, kde sme pre školy a pedagógov vytvorili samostatnú sekciu "Pre učiteľov" a pre všetkých rodičov zase sekciu "Pre rodičov". Vďaka svojej registrácii tu získate okamžitý prístup ku množstvu výhod, ako napríklad video-ukážky z dokumentárnych filmov, prístupy k súborom na stiahnutie, pracovné listy k environmentálnym aktivitám, riešenia úloh a správne odpovede pre enviro-zošity, alebo zľavu 20% na všetky produkty programu.

Pre registrovaných členov programu navyše pripravujeme aj rôzne vzdelávacie semináre, webináre či náučné videá, ktoré im ukážu čo tvorí jednotlivé časti programu a ako s nimi čo najefektívnejšie pracovať. Všetky spomínané benefity možno nájsť na jednom mieste, stačí sa len zaregistrovať a prihlásiť do svojho konta v prislúchajúcej sekcii.

Okrem toho by sme Vám radi pripomenuli, že v prípade záujmu o nákup enviro-zošitov pre Vaše dieťa alebo celú triedu, či krúžok, odporúčame set všetkých 4 ks enviro-zošitov, ku ktorému získate aj 4 kreatívne plagáty zdarma. Prípadne môžete zakúpiť minimálne 5 kusov ľubovoľného enviro-zošitu a ku každému jednému vám rovnako bezplatne pribalíme aj kreatívne plagáty, ktoré sú u žiakov veľmi obľúbené.

Veríme, že naše výhody pre registrovaných členov privítate a tešíme sa, že aj práve vďaka Vám začína program napĺňať svoje poslanie v praxi medzi deťmi.

Podobné články